Kullanıcı Hesabı

Aynı Kobaküs hesabı altında birden fazla şirket takip edebilir miyim?

Bir Kobaküs hesabı bir şirket takip etmenize uygun olarak tasarlanmıştır ancak aynı e-posta adresi ile birden fazla şirkette kullanıcı olarak hesaplar arasında hızlı ve kolay geçiş yapabilirsiniz.

Oluşturduğum firma hesabını birden fazla kişi kullanabilir mi?

Güvenlik gereği sizlerin bize iletmiş olduğu yazılı başvuru sayesinde istediğiniz kişileri hesabınızı kullanmaya davet edebilirsiniz. Davetiyeniz e-posta olarak gider. Kullanıcınız e-postadaki linke tıklayarak Kobaküs hesabınıza erişim sağlayarak Kobaküs’ü kullanmaya başlayabilir.

Uygulamaya kullanıcı ekleme sınırı var mı?

Hayır yok. Hesabınıza dilediğiniz kadar kullanıcı davet edebilirsiniz.

Kullanıcılara farklı seviyelerde yetkilendirme yapabilir miyim?

Evet. Kullanıcılara istediğiniz bölümler için farklı seviyelerde kullanım yetkisi tanımlayabilirsiniz. Yetki derecesini “Tam Yetki”, “Sadece Görebilir” ve “Yetki Yok” olarak seçebilirsiniz. Örneğin, Hesaplar bölümüne erişim vererek, sadece görme yetkisi verebilirsiniz.

Kobaküs hesabıma geçmiş verilerimi toplu biçimde girebilir miyim?

Evet, Kobaküs'e toplu biçimde veri girişi yapabilirsiniz. Kobaküs üzerinde alış ve satış faturaları, müşteri ve tedarikçiler, harcamalar, hizmetler ve ürünler için ayrı ayrı excel formatında şablonlar belirlenmiştir. Bu şablonları indirip içerisine kendi verilerinizi kopyalayıp şablonu Kobaküs hesabınıza tekrar yükleyerek geçmiş verilerinizi topluca girebilirsiniz.

Kobaküs'ü kullanmamaya karar verirsem o güne kadar girdiğim verileri geri alabilir miyim?

Uygulamaya girdiğiniz tüm veriler size aittir. Dilediğiniz zaman verilerinizi excel formatında dışarı aktarıp alabilirsiniz.

İşletmeme ait verilerin tutulduğu Kobaküs hesabının sahibi kimdir?

Firmanıza ait Kobaküs hesabını oluşturan kişi, hesabın aynı zamanda sahibidir. Kullanıcıların yetki seviyelerini, “Kullanıcılar” sayfasından belirleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz hesap sahipliğini başka bir kullanıcıya aktarabilirsiniz.

Uygulama içerisine kaydettiğim tüm verileri silebilir miyim?

Evet, tüm verilerinizi silebilirsiniz. Deneme süreniz boyunca uygulamaya gerçek olmayan veriler girip hesabı dilediğinizce doldurabilirsiniz, abone olmaya karar verdiğinizde hesabı tek bir tuşla temizleyip sıfır hesaptan işlem yapmaya başlayabilirsiniz.